Wittepoel downloads

Op deze pagina stellen wij u materialen van Wittepoel of onze partners beschikbaar, die u hier kunt downloaden. Denk daarbij aan:

  • folders
  • brochures
  • handleidingen
  • voorwaarden

De downloads openen zich in een nieuw tabblad of venster van uw browser.

algemene brochure Wittepoel

Dit complete informatiemagazine van 20 pagina's geeft u een introductie op alle producten en diensten van Wittepoel.
Lees hier gerust verder over multidisciplinaire expertise die wij u bieden voor schoenen, orthopedie, podotherapie, medisch pedicure, steunzolen, elastische steunkousen, schoenreparatie en uw zorgverzekering.

handleiding (semi) orthopedische schoenen en steunzolen

Deze handleiding van 6 pagina's legt u helder het gebruik, onderhoud en verzorging uit van uw steunzolen of (semi) orthopedische schoenen.
Hierin vindt u vele aanwijzingen, handigheidjes en tips.


brochure Therapeutisch Elastische Kousen

De 8 pagina's tellende brochure over therapeutisch elastische kousen (TEK) vertelt u alles over deze medische steunkousen.
Deze brochure geeft u uitleg over het aanmeten, levering, vergoeding, garantie, wennen, gebruik, aan- en uittrekken, het schoonhouden en bevat een grote hoeveelheid praktische tips.

 

Liever een gedrukt exemplaar?

De meeste van deze brochures hebben wij laten drukken op papier. Ze zijn te krijgen in onze winkels. Vraag er gerust naar. Komt u even niet in een van onze winkels, stuur ons dan een bericht met uw adresgegevens en de gevraagde brochure(s), dan laten wij het gedrukte exemplaar per post bij u bezorgen.