Wat voeten willen 

Wat voeten willen

Uw voeten en uw mobiliteit zijn onze grootste zorg. Iedere dag, en dat al meer dan 40 jaar, zijn wij bezig met voeten. Kleine voeten, grote, brede, smalle, gezonde en vooral minder gezonde voeten.
Uw voeten zijn cruciaal als het gaat om bewegen en lopen. Voeten dragen uw gewicht en zitten enorm complex in elkaar. Voor ons zijn voeten werkelijk unieke delen van het lichaam en we kunnen zeggen dat we er heel veel van weten.

Gediplomeerde medewerkers

Wij adviseren u op heldere wijze wat er nodig is voor uw voeten om beter te kunnen lopen en vrijer te bewegen. Dat advies geven wij op basis van uw klachten, de adviezen van uw arts, onze onderzoeken en uw behoefte.
Onze gediplomeerde medewerkers meten nauwkeurig uw voeten, bekijken uw voeten en luisteren naar uw voorkeuren en wensen. We luisteren extra goed naar uw verhaal als het gaat om klachten.
Heel vaak weten we daar een passende oplossing voor te bedenken. Wanneer wij de indruk hebben dat uw wensen of problemen verder gaan dan een goed paar schoenen, dan weten wij onze andere collega's feilloos te vinden als de aangewezen persoon om verder onderzoek te doen.

Winkels

Wittepoel heeft zes comfortschoenwinkels en diverse steunpunten in de regio Rijnmond en daarbuiten. Op die verschillende locaties werken medisch pedicures, podotherapeuten, podologen en orthopdische aanmeters.
De combinatie van diverse voetgerichte diensten en producten maken Wittepoel uniek: bij ons kunt u op één adres terecht voor alles wat voeten willen. Van het professioneel meten van uw voet en daar een passende kwaliteitsschoen bij uitzoeken, tot aan het herstellen van uw mobiliteit door het aanmeten en vervaardigen van orthopedisch schoeisel.

Middels voetbehandelingen, steunzolen, schoenaanpassingen of op maat gemaakt schoeisel helpen we uw voeten bij hun zware taak. En waar nodig helpen we u ook bij het juist afhandelen van zaken met uw zorgverzekeraar.
Jong of oud, gezonde of moeilijke voeten. Wittepoel is er voor alle voeten.

Vandaar ons motto: Wittepoel, wat voeten willen.