Voetadvies voor jong en oud

alles draait om aandacht

Voeten zijn het fundament waar ons hele lichaam op steunt. In ons leven lopen we gemiddeld 120.000 kilometer. Iedere stap daarvan is een belasting voor de voeten. Vaak realiseren we ons die aanslag pas wanneer we klachten aan onze voeten krijgen.

U bent bij Wittepoel van harte welkom om uw voeten te laten checken en uw verhaal erbij te vertellen. Samen met u stellen we vast wat uw voeten nodig hebben zodat u er het meeste baat van heeft. We doen dat met analyse, verzorging en passend schoeisel.

Ons doel is u lekker laten lopen op goed behandelde voeten. Daarvoor hebben we alle specialismen in huis, want bij Wittepoel weten we wat voeten willen!

Wist u dat...

Wist u dat...

 

  • Diabetici vaker voetproblemen hebben.

    Bijna een kwart van mensen met diabetes krijgt te maken met voetproblemen. Het begint meestal met eeltplekken en onschuldig uitziende wondjes. Maar worden ze niet op tijd behandeld, dan kunnen de gevolgen ernstig zijn. 

  • Artrose ook vaak leidt tot voetklachten. 

    Veranderingen in de voet of andere gewrichten als gevolg van atrose maken het lopen vaak lastig. Praat er eens over met een van onze specialisten.

 

Lengte- en breedtematen

Uw schoen loopt pas comfortabel als hij in alle opzichten goed zit: qua materiaal, steun, lengte én breedte. Voeten verschillen niet alleen in lengte, maar ook in breedte. Een keuze maken op alleen de lengte van een schoen geeft uw voet niet altijd het beste alternatief. Een schoen past goed als hij de juiste ruimte heeft bij de tenen, een perfecte hielaansluiting geeft en zorgt voor de correcte ruimte en steun in de breedte. Een passende schoen vraagt niet altijd om maatwerk, maar wel om maat-advies met daarbij een compleet aanbod. Als leverancier van A-merk pasvormschoenen besteden bij onze inkoop veel aandacht aan de beschikbare maten in onze collectie, zodat u ook een keuze heeft uit minder gangbare maten. 

Lengte- en breedtematen

 

Unieke pasvormgarantie

Unieke pasvormgarantie

Uniek bij Wittepoel is onze standaard pasvormgarantie voor jong en oud. Wel stellen wel één voorwaarde: een van onze medewerkers heeft bij het uitzoeken van de meets geschikte schoen uw voeten nauwkeurig gemeten en u een keuze gegeven in modellen die voor uw voeten geschikt zijn. Mocht het dan onverhoopt toch zo zijn dat u niet optimaal en ontspannen kunt lopen met dit paar schoenen, dan zien wij u graag terug in de winkel en wordt samen met u naar een passende oplossing gekeken. Dat kan soms een aanpassing van de schoen zijn of het uitzoeken van een vervangend paar. Bij kinderen tot 12 jaar geldt zelfs dat schoenen die binnen 3 maanden na aankoop al te klein zijn worden vervangen door nieuwe, wel passende schoenen. Vraag ernaar in de winkel!

 

Bezoek eens één van onze voetspecialisten

Zelf beoordelen wat er mogelijk is met uw voet(en) is lastig. U weet wat u voelt, maar wat er dan precies mee aan de hand is, en belangrijker, hoe u het kunt verhelpen is een vraag voor onze voetspecialisten. Afhankelijk van uw klacht stellen wij een afspraak voor met een medisch pedicure of podotherapeut. U kunt uiteraard ook eerst een bezoek brengen aan een van onze schoenwinkels. Ook de gekwalificeerde winkelmedewerkers hebben een gedegen opleiding en veel ervaring bij het bekijken en beoordelen van voeten. Soms is het probleem al verholpen met goed passende schoenen of een kleine zoolaanpassing. Neem geen risico met uw voeten en kom langs voor een voetcheck.