FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ervaren schoenhersteller m/v (schoenmaker)

Heb jij ervaring met het repareren van schoenen en lijkt het je leuk om daarnaast ook orthopedische aanpassingen aan schoenen te maken. Dan zoeken wij jou. Voor onze schoenmakerij in Rotterdam zoeken wij een schoenhersteller (schoenmaker).

WITTEPOEL, WAT VOETEN WILLEN!

Onder dit motto bieden we met verschillende disciplines en jarenlange ervaring onder één dak alle kwaliteit en service op het gebied van comfortabel lopen en voetverzorging. Wij zijn actief op het gebied van (kinder)schoenmode, voetmetingen en advies en reparatie en onderhoud van schoenen.
Daarnaast zijn wij ook toonaangevend op het gebied van orthopedische schoentechniek, steunzolen, podotherapie en (medische) pedicure. Met onze allround kennis van voeten en ons brede aanbod voorzien wij onze klanten van het beste advies en de juiste schoenen.
Wittepoel bundelt de krachten van speciaalzaken in de regio Rijnmond met diverse winkels in Rotterdam, Vlaardingen, Gouda en Dordrecht.

Wittepoel is een ambitieuze en enthousiaste, groeiende organisatie. Wij bieden jou een uitdagende functie als schoenhersteller in het leuke team van filiaal Palmentuin voor minimaal 38 uur in de week. Voor meer informatie of sollicitatie via pvanderpoel@wittepoel.nl

Soort dienstverband: Fulltime

 

Gerelateerde artikelen