Unieke pasvormgarantie biedt zekerheid op comfortabel lopen 

Unieke pasvormgarantie biedt zekerheid op comfortabel lopen

Bij het kiezen van goede schoenen gaat het niet alleen om de kwaliteit van het schoeisel zelf, dus het materiaal, maar vooral om schoenen te kiezen die de voet het beste ondersteunen en ontlasten. Extra aandacht bij de aankoop is dan ook essentieel.
De unieke Wittepoel pasvormgarantie kost u niets meer en geldt op alle door ons geadviseerde schoenen.

Eerst een gratis voetmeting

Wij hebben als pasvormspecialist oog voor uw optimale pasvorm en bieden u gegarandeerd de juiste schoen voor uw voet. Als u in een van onze winkels komt beoordelen we eerst nauwkeurig uw pasvorm, door de exacte lengte én breedte van uw voet te meten. Indien nodig bekijken we bij deze gratis voetmeting ook hoe uw voet zich afwikkelt tijdens het lopen.

Gebruik

Daarnaast telt bij de keuze mee of u schoenen zoekt voor normale omstandigheden, of het paar schoenen wilt gebruiken voor actieve doeleinden, zoals als wandelen. In overleg bepalen we het type schoen dat het beste voor u geschikt is. We hebben een ruime collectie van merken en modellen, waarbij we ook diverse breedtematen hebben.
Door onze kostenloze scan met analyse van de voeten én ons aanbod van kwaliteitsschoenen, vinden wij gegarandeerd de optimale pasvorm bij uw voeten. Wanneer wij u in de winkel adviseren en u koopt die schoenen dan verlenen wij daar gratis onze pasvormgarantie.

Passende garantie

Heeft u na aankoop toch het gevoel dat de bij ons in de winkel gekochte schoenen niet optimaal lopen dan biedt de pasvormgarantie u de mogelijkheid deze terug te brengen.
Onze medewerkers zullen de voetmeting herhalen, uitzoeken waardoor het ongemak ontstaat. In overleg bekijken we wat we aan de schoen kunnen aanpassen om het te verhelpen. Of we besluiten samen dat u gratis een nieuw paar schoenen uit kan zoeken. Het gaat ons om uw mobiliteit en wat uw voeten willen.

Kinderen

Voor kinderen is het vroegtijdig controleren van de juiste pasvorm uiterst belangrijk. Het regelmatig beoordelen van kindervoeten is een voorwaarde om voetproblemen op latere leeftijd te voorkomen. Bij de aankoop van kinderschoenen onderstreept onze pasvormgarantie dit belang nog eens.

De pasvormgarantie bij kinderen bestaat uit een gratis voetmeting en we onderzoeken daarbij de stand van de voet. Daarmee kunnen wij de juiste schoenen voor u adviseren. De pasvorm en voetstand worden door ons bijgehouden en om de zes weken gecontroleerd.
Wanneer u in een van onze vestigingen en op ons advies schoenen heeft gekocht en ze passen niet goed binnen 3 maanden na aankoop, heeft u het recht om gratis een nieuw paar uit te zoeken. Onze pasvormgarantie voor kinderschoenen toont dat wij ons mede verantwoordelijk voelen voor de ontwikkeling van gezonde voeten van onze jongste klanten!

Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze medewerkers.

De pasvormgarantie krijgt u via onze winkels in Rotterdam, Vlaardingen, Dordrecht en Gouda.