Wanneer is een schoen geschikt voor steunzolen? 

Wanneer is een schoen geschikt voor steunzolen?

Niet in iedere willekeurige schoen kan een steunzool geplaatst worden. Wanneer een schoen een uitneembaar voetbed heeft dan kan het bestaande voetbed verwijderd worden, om plaats te maken voor de op maat gemaakte steunzool. Verder moeten de schoenen een dichte hiel hebben en een goede sluiting bieden. Ook de stevigheid van een schoen is van belang: bij een te slappe schoen geeft de steunzool minder ondersteuning, waardoor de klachten kunnen blijven bestaan.

samen beoordelen

Heeft u zelf een paar schoenen waar u steunzolen in wenst, bijvoorbeeld uw favoriete schoen, wandelschoen of sportschoen? Neem deze dan meteen mee naar uw afspraak, dan beoordelen we gelijk samen op geschiktheid. U kunt ook meerdere paren schoenen meebrengen, want u kunt uw steunzolen onderling wisselen.

schoen niet geschikt?

Mochten uw schoenen niet geschikt blijken voor steunzolen, dan heeft Wittepoel een uitgebreide collectie van modieuze schoenen, waar steunzolen wel goed in passen. Van onze A-merk kwaliteitsschoenen kennen wij de modellen met een verwisselbaar voetbed, die zijn in basis geschikt voor het toepassen van een steunzool op maat. Wij adviseren u graag verder in onze winkels en in onze webshop geven wij apart aan welke schoenen geschikt zijn voor een losse steunzool.