Podotherapie

De podotherapeut is voet-specialist

Een podotherapeut behandelt voetklachten die samenhangen met afwijkingen van de voeten, afwijkende houding, of afwijkend looppatroon. Cliënten met voet- en loopafwijkingen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen, aan de enkels, knieën, heupen of rug.

Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet. Ze behandelen deze klachten met corrigerende of beschermende technieken, zoals ortheses, schoen- en zoolcorrecties en het adviseren van patiënten.

Samenwerking met Wender

Voetencentrum WenderIn het vakgebied Podotherapie werkt Wittepoel sinds 1 oktober 2019 nauw samen met Voetencentrum Wender.
Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en verzorgen de podotherapeutische behandelingen in diverse van onze vestigingen in de regio.

Wij proberen u graag zo goed mogelijk te laten lopen en comfortabel te laten bewegen. Door deze samenwerking komt er extra tijd en aandacht voor overkoepelende zorg, waarmee kennis van alle voeten-disciplines nog beter samenkomt.
Daarmee kan Wittepoel u als klant nog completer van dienst zijn.  Ons team voor voetadvies, pedicure, podotherapie en orthopedisch specialisme staat voor u klaar.

Afspraak

U kunt direct een afspraak maken met één van de Podotherapeuten van Wender, óf via uw huisarts of behandelend arts doorverwezen worden.
Voor het maken van een afspraak voor Podotherapie, of voor vragen over Podotherapie, kunt u bellen met het telefoonnummer van Wender: 088-454 77 00. (werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur)
Meer details voor het maken van een Podotherapie-afspraak vindt u hier.

Voetcomfort en loopplezier

Het beoordelen van uw voeten, uw klachten en het ontwikkelen van een oplossing op maat is vakwerk. Bij Wittepoel bent u daarvoor aan het juiste adres. Ons team van voetspecialisten, pedicure, podotherapie en orthopedie helpen u graag met uw klachten woord en bewijzen voetcomfort en loopplezier mogelijk is.

Kies een schoen die past

Schoenen moeten natuurlijk trendy, stoer en hip en mooi zijn. Dat zijn onze schoenmerken ook, maar smaken verschillen. Binnen onze merkcollecties hebben we dan ook voor het hele gezin uitgebreide keuze in modellen, kleuren en materialen. Maar altijd comfortabel en verkrijgbaar in zowel lengte- als breedtematen. Schoenen met uitneembare voetbedden bieden bovendien de mogelijkheid een zool op maat in te passen wat het comfort verder vergroot.