Podotherapie

een vak apart!

Onze podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit afwijkingen van uw voeten en uw looppatroon. Cliënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug.

Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet en behandelen deze klachten. Een podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Zo kan het advies dat u krijgt bijvoorbeeld leiden tot op maat gemaakte steunzolen.

Onze therapeuten zijn vakbekwaam, ontwikkelen hun specialisatie continu en officieel geregisteerd en aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Podotherapeuten (NVvP).
U kunt bij vragen en problemen direct een afspraak maken met één van onze specialisten of doorverwezen worden via uw huisarts of behandelend arts. Wij zorgen ervoor dat uw voeten alle aandacht krijgen die ze verdienen.

Comfort en loopplezier

Het beoordelen van uw voeten, uw klachten en het ontwikkelen van een oplossing op maat is vakwerk. Bij Wittepoel bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag te woord en bewijzen dat echt goede steunzolen comfort en loopplezier bieden.

Kies een schoen die past

Schoenen moeten natuurlijk trendy, stoer en hip en mooi zijn. Dat zijn onze schoenmerken ook, maar smaken verschillen. Binnen onze merkcollecties hebben we dan ook voor het hele gezin uitgebreide keuze in modellen, kleuren en materialen. Maar altijd comfortabel en verkrijgbaar in zowel lengte- als breedtematen. Schoenen met uitneembare voetbedden bieden bovendien de mogelijkheid een zool op maat in te passen wat het comfort verder vergroot.