Uw voeten verdienen de aandacht van een pedicure 

Uw voeten verdienen de aandacht van een pedicure

U vindt het heel gewoon dat u dagelijks uw tanden poetst. Maar hoe staat het met de verzorging van uw voeten? Wanneer u stilstaat bij het idee dat u enorm veel kilometers per jaar loopt, dan is dit zeker geen loze vraag. Luister goed naar uw voeten, want het is echt de moeite waard ze regelmatig te (laten) verzorgen. Onze pedicures geven u graag advies over juiste voetverzorging. U kunt een hoop voetproblemen voorkomen door ze goed te behandelen en voor de juiste hygiene te zorgen.

In Nederland heeft zeker 5% van de bevolking last van bijvoorbeeld likdoorns, ingegroeide teennagels, eeltplekken of infecties aan de voeten. Helaas zijn er meer mensen die deze klachten niet (laten) behandelen dan die dat wel doen, wat in veel gevallen leidt tot ergere klachten en pijn bij het lopen of dragen van schoenen. Onnodig! Met de professionele hulp van een (medisch) pedicure kunnen pijnlijke voeten worden voorkomen of worden hersteld. Onze pedicures doen veel meer dan alleen nagels knippen of de voeten ontspannen. Naast het verwijderen van eelt en likdoorns lossen zij uw problemen op en geven ze u ook de juiste tips en adviezen voor uw voeten. Ook het adviseren van steunzolen, anti-drukmiddelen en het eventueel doorverwijzen naar een podotherapeut of arts behoort tot de professionele werkzaamheden van de medisch pedicure.

Niet alleen voor 'gewone' voetproblemen kunt u terecht. Onze pedicures zijn juist ook gespecialiseerd voor clienten met een ziektebeeld of aandoening als bijvoorbeeld diabetes of reuma. Zij kunnen u ook uitleggen hoe het vervolgens werkt met vergoedingen door uw zorgverzekeraar.

Uw voeten goed op orde maar ze toch extra aandacht geven? Dat kan natuurlijk ook, heel goed zelfs! Ook voor gewone voetbehandelingen en voetverzorging bent u bij Wittepoel aan het juiste adres.