Medisch pedicure

Pedicure: een weldaad voor voeten en de basis voor vrij bewegen

Bij Wittepoel kunt u terecht voor een compleet aanbod voor gezonde voeten en passende schoenen. Een (medisch) pedicure kan daarbij niet ontbreken.
Onze pedicures verzorgen de huid en nagels van uw voet, geven u advies over goed schoeisel en behandelen de pijngebieden van uw voet. Een behandeling wordt vooral gestart om voetklachten op te lossen en te voorkomen, en wordt niet, zoals vaak gedacht, alleen om cosmetische redenen toegepast. 
Alle aandacht richt zich in eerste instantie op het onderzoeken van de voet en uw ervaringen en daarna op het verminderen en wegnemen van uw klachten. U krijgt uitleg, praktisch advies en hulp bij het zelf onderhouden van uw voeten. Met een juiste verzorging van uw voeten worden de gevolgen beperkt en kunt u sneller weer probleemloos lopen. En ja, uw voeten zien er na behandeling ook weer verzorgd en mooi uit!

optimale voetbehandeling

Op 4 locaties zijn onze medisch pedicures aanwezig om uw voeten te onderzoeken en te behandelen. Deze professionele behandellocaties zijn altijd gecombineerd met een comfortschoenwinkel van Wittepoel, waardoor u eenvoudig met de ontvangen adviezen kunt rondkijken welke schoenen voor u het meest geschikt zijn. Wel zo gemakkelijk!

Hoe goed kent u uw voeten?

Uw voeten leveren dagelijks zwaar werk. Maar hoe goed kent u uw voeten eigenlijk? We informeren u graag over het verzorgen van uw voeten om problemen te voorkomen. Heeft u al klachten of behoefte aan professioneel advies over uw voeten specifiek? Maak dan een afspraak bij een van onze pedicures. Uw voeten verdienen de aandacht!