Over Wittepoel 

Over Wittepoel

Wittepoel is een samenwerking van de bedrijven Wittekamp en Broos  en Van der Poel Schoenen. Een unieke combinatie die kwaliteit, service en onze jarenlange ervaring op het gebied van comfortabel lopen en voetverzorging samenbrengt. Ons motto is "Wat voeten willen" gelijk aan de naam van onze website, waar u alle informatie over Wittepoel kunt vinden.

Wittepoel is al tientallen jaren actief op het gebied van schoenmode, kinderschoenen, reparatie en onderhoud van schoenen, voetmetingen en advies. Daarnaast ook toonaangevend op het gebied van orthopedische schoentechniek, steunzolen, podotherapie en (medische) pedicure diensten. We zijn een pro-actieve partner voor allerlei branche gerelateerde innovatieve platforms, brancheverenigingen en adviesorganen. Door deze allround kennis van voeten en ons aanbod van hoogwaardig en modieus kwaliteitsschoeisel worden klanten bij Wittepoel voorzien van het beste advies en de juiste schoenen.

Regionale expertise

De samenwerking bundelt de krachten van onze speciaalzaken in de regio Rijnmond. Onze medewerkers staan voor u klaar in diverse winkels in Rotterdam, Vlaardingen, Gouda en Dordrecht. Verder bieden wij u onze kennis en diensten voor gezonde voeten via diverse steunpunten in de regio Rotterdam en in samenwerking met diverse revalidatie artsen in ziekenhuizen en zorgcentra tot aan het VU in Amsterdam toe.