Orthopedische schoenen 

Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen worden speciaal voor u gemaakt, volledig op maat, nadat uw medisch specialist of behandeld arts u hiervoor naar ons heeft doorverwezen.
Onze orthopedische maatschoenen (OSA) combineren orthopedische schoentechniek met uw individuele wensen. Ze worden door onze gediplomeerde schoentechnici gemaakt, om de meest uiteenlopende voetproblemen op te lossen.

Tijdens uw eerste afspraak met ons worden uw klachten en situatie doorgenomen. Daarbij wordt dan gelijk de maat van uw voeten opgenomen en er wordt er een voetafdruk gemaakt. Na het passen en aanmeten kunt u een modelkeuze maken, op basis van uw voorkeuren.

Portfolio orthopedische schoenen

Voor de modelkeuze van uw orthopedische schoen kunt u bij ons kiezen uit een collectie van modieuze modellen. De vele voorbeeldschoenen vindt u in ons modellenboek.
Om de orthopedische schoenmodellen te kiezen klikt u hier.

Vervolg en levering van orthopedische schoenen

Bij het aanmeten en kiezen worden tijdens het eerste advies ook de kosten en vergoedingen met u bekeken. De vervaardiging van de definitieve orthopedische schoen gebeurt vervolgens in onze werkplaats en verloopt steeds in nauw overleg met u, de medisch specialist en de orthopedisch schoentechnicus. Zij zijn ook betrokken bij de aflevering en controle. Om deze afstemming goed te laten verlopen hebben wij bijvoorbeeld gezamenlijke spreekuren met uw revalidatie-arts.

Wittepoel levert orthopedisch schoeisel A volgens de norm: 1e voorziening en herhalingsvoorziening binnen 9 weken.