Online schoenen reserveren via de webshop van Wittepoel

Bij Wittepoel kunt u online schoenen reserveren, om deze schoenen dan in onze winkelvestiging te passen en te vergelijken. Want wij vinden dat u nieuwe schoenen moet kunnen voelen en uitproberen. Pas dan ervaart u of schoenen lekker zitten.

Omdat bij Wittepoel schoencomfort voorop staat, brengen wij het beste van die twee mogelijkheden samen: online reserveren. Met ‘online schoenen reserveren’ kunt u het passen en vergelijken van schoenen in onze winkels doen, waarbij u online vooraf uw selectie van gewenste schoenen opgeeft. Na de selectie van uw schoenen in onze webshop staan die schoenen 3 à 4 dagen later voor u klaar in een van onze winkels die u uitkiest. U kunt de gereserveerde schoenparen dan in alle rust passen, proberen en vergelijken.

Aan het online reserveren zijn geen kosten verbonden. U betaalt alleen de gekozen schoenen en rekent af in de winkel.

Online kiezen

Het (vooraf) kiezen van schoenen gebeurt in onze webwinkel, waar u de schoenen van uw voorkeur opgeeft. Daarvoor gaat u via internet naar onze webshop en selecteert eerst het gewenste paar schoenen uit de collectie, inclusief merk, model, de maat en de kleur.

Nadat u het gewenste paar heeft aangeklikt komt u in de artikelpagina. Hier heeft u nu de keuze tussen "Bestellen" of "Reserveren". Klik voor het passen van schoenen in de winkel op het tabblad "reserveren", waardoor dit paar in het winkelmandje komt.

Wilt u meerdere schoenen komen proberen, dan herhaalt u uw selectie en voegt zo extra schoenen toe aan het mandje (maximaal 3 paar).  Aan het einde geeft u de winkelvestiging op waar u de schoenen wilt komen passen. Ook vragen wij voor een goede afhandeling uw volledige naam, e-mail en telefoonnummer.

Na afronding van de online reservering krijgt u gelijk per e-mail een bevestiging van uw reserveringsaanvraag. Daarin staat ondermeer het reserveringsnummer, wat u gereserveerd heeft en in welke vestiging u die schoenen wilt passen.

Afspraak krijgen

Na uw aanvraag gaan wij direct aan de slag, om de door u gewenste schoenen op de door u aangegeven plek te krijgen. 2 à 3 dagen na uw online aanvragen krijgt u een telefoontje van ons, dat de schoenen klaar staan in de gekozen winkel en dan stemmen we met u af wanneer u langs kunt komen om de schoenen te passen.
Over het algemeen ligt er dus 3 à 4 werkdagen tussen uw online reserveringsaanvraag en de afspraak voor het passen.

Passen in de winkel

De schoenen die u opgegeven heeft, staan op het afgesproken moment voor u apart (gereserveerd). Wanneer u in onze winkel bent voor uw reserveringsafspraak meldt u zich bij het winkelpersoneel. Zij zullen u dan verder helpen met het passen van de gekozen schoenparen. Waar nodig voorzien onze adviseurs u van extra informatie, advies of alternatieven. Zitten uw schoenen goed? Dan kunt u ze direct in de winkel kopen.

De regels:

  1. U mag maximaal drie schoenparen reserveren.
  2. Wij vragen u van tevoren te reserveren: wij hebben een paar werkdagen nodig om de schoenen van uw keuze bij elkaar in die winkel te krijgen en om het moment van passen telefonisch met u af te stemmen.
    Tussen uw online aanvraag en het passen in de winkel zit 3 à 4 werkdagen.
  3. Afspraak is afspraak. Wij hebben de schoenen op uw verzoek voor u klaar staan. 
    Wij rekenen op uw komst, op het afgesproken moment. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan laat u ons dat vooraf tijdig weten.

Voor het online bekijken, kiezen, bestellen of reserveren van schoenen klikt u hier.

En wij zien en helpen u graag verder in een van onze winkels.

Laat bij uw bezoek aan de winkel gelijk uw voeten meten en nakijken, om eventuele voetproblemen te herkennen of op te lossen.