Online schoenen reserveren via de webshop van Wittepoel

Bij Wittepoel kunt u online schoenen reserveren, om deze schoenen dan thuis (of indien mogelijk: in onze winkelvestiging) te passen en te vergelijken. Want wij vinden dat u nieuwe schoenen moet kunnen voelen en uitproberen. Pas dan ervaart u of schoenen lekker zitten.

Omdat bij Wittepoel schoencomfort voorop staat, brengen wij het beste van die twee mogelijkheden samen: online reserveren. Met ‘online schoenen reserveren’ kunt u het passen en vergelijken van schoenen thuis of in onze winkels doen, waarbij u online vooraf uw selectie van gewenste schoenen opgeeft.
Na de selectie van uw schoenen via onze webshop verzamelen wij intern die schoenen op de vestiging van uw keuze. Dat duurt gemiddeld 3 à 4 werkdagen. Dan staan ze of voor u klaar in een van onze winkels die u uitkiest of we bezorgen ze bij u aan huis. U kunt de gereserveerde schoenparen dan in alle rust passen, proberen en vergelijken.
Als u de schoenen thuis past, dan neemt u na het passen contact op met de winkel. Wij halen de niet passende schoenen weer bij u op en sturen u een betaalverzoek voor de schoenen die u thuis houdt.

Aan het online reserveren zijn geen kosten verbonden. U betaalt alleen de gekozen schoenen en rekent thuis of in de winkel af.
Online reserveren is mogelijk in ons verzorgingsgebied, te weten de regio's Rotterdam Rijnmond, Dordrecht, Gouda.

Online kiezen

Het (vooraf) kiezen van schoenen gebeurt in onze webwinkel, waar u de schoenen van uw voorkeur opgeeft. Daarvoor gaat u via internet naar onze webshop en selecteert eerst het gewenste paar schoenen uit de collectie, inclusief merk, model, de maat en de kleur.

Nadat u het gewenste paar heeft aangeklikt komt u in de artikelpagina. Hier heeft u nu de keuze tussen "Bestellen" of "Reserveren". Klik voor het passen van schoenen in de winkel op het tabblad "reserveren", waardoor dit paar in het winkelmandje komt.

Wilt u meerdere schoenen proberen, dan herhaalt u uw selectie en voegt zo extra schoenen toe aan het mandje (maximaal 3 paar).  Aan het einde geeft u de winkelvestiging op. Ook vragen wij voor een goede afhandeling uw volledige naam, e-mail en telefoonnummer.

Na afronding van de online reservering krijgt u gelijk per e-mail een bevestiging van uw reserveringsaanvraag. Daarin staat ondermeer het reserveringsnummer, wat u gereserveerd heeft en waar u die schoenen wilt passen.

Afspraak krijgen

Na uw aanvraag gaan wij direct aan de slag, om de door u gewenste schoenen op de door u aangegeven plek te krijgen. 2 à 3 dagen na uw online aanvragen krijgt u een telefoontje van ons, dat de schoenen klaar staan en dan stemmen we met u af wanneer en waar we u treffen om de schoenen te passen.
Over het algemeen ligt er dus 3 à 4 werkdagen tussen uw online reserveringsaanvraag en de afspraak voor het passen.

Passen in de winkel - of thuis

De schoenen die u opgegeven heeft, staan op het afgesproken moment voor u apart (gereserveerd). Waar nodig voorzien onze adviseurs u van extra informatie, advies of alternatieven.
Zitten uw schoenen goed? Dan kunt u ze direct in de winkel kopen of krijgt u thuis een betaalverzoek van ons.

De regels:

  1. U mag maximaal drie schoenparen reserveren.
  2. Wij vragen u van tevoren te reserveren: wij hebben een paar werkdagen nodig om de schoenen van uw keuze bij elkaar te krijgen en om het moment van passen telefonisch met u af te stemmen.
  3. Afspraak is afspraak. Wij hebben de schoenen op uw verzoek voor u klaar staan of bezorgen ze. 
    Wij rekenen op uw aanwezigheid, op het afgesproken moment. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan laat u ons dat vooraf tijdig weten.

Voor het online bekijken, kiezen, bestellen of reserveren van schoenen klikt u hier.

En wij zien en helpen u graag verder

Laat bij uw bezoek aan de winkel gelijk uw voeten meten en nakijken, om eventuele voetproblemen te herkennen of op te lossen.