Wolky en Wittepoel werken samen aan gemakkelijk lopen

Wittepoel neemt in haar collectie alleen comfortabele en modieuze schoenen op. Daarbij werken we nauw samen met A-merken. Met het schoenmerk Wolky hebben we ondermeer gezamenlijke promoties en verstrekken we extra productinformatie. En soms staan Wolky en Wittepoel samen in de winkel om u wat extra’s te bieden.

Wolky in de schappen bij Wittepoel
Op 21 en 22 april 2017 was er weer een Wolky dealerdag in filiaal Gouda. Op vrijdag en zaterdag kwam de vertegenwoordiger van Wolky, Herwin Nieuman, in de zaak. Hij kwam onze klanten alle details vertellen over de Wolky schoenen en de nieuwe lijn: e-walk. Ook beantwoordde hij alle vragen die klanten hadden over het merk. Klanten die een paar schoenen van Wolky kochten kregen een goodiebag van Herwin, wat uiteraard zeer gewaardeerd werd.

Niet iedereen kon bij de dealerdag met Wolky zijn, dus de extra informatie over de e-walk schoenen geven we hier graag aan u door.

e-walk®, de e-bike onder de loopschoenen

Het Wolky-model e-walk® combineert de modieuze looks van een sneaker met ongeëvenaard loopcomfort. De naam van de schoen zegt het al: lopen gaat vanzelf!

Wolky e-walk bij Wittepoel

Met het doel om ‘het lopen gemakkelijker te maken dan ooit’ is de-walk® geheel ontwikkeld met de nieuwste technieken. Doordat de e-walk® een voorblad van speciaal zacht stretchleer heeft, zit hij als gegoten en sluit hij bij vrijwel alle voeten optimaal aan.

Het geheim van Wolky is  het Roll-a-Way systeem van de schoen: er zit een ‘afwikkelbalk’ in de lichtgewicht EVA-zool, die er voor zorgt dat de schoen tijdens het lopen bijna automatisch afwikkelt. Het resultaat: lopen kost minder energie, waardoor je langer fit blijft.

Vergelijk het maar met een e-bike die je tijdens je fietstocht elektrisch ondersteunt. Daarmee fiets je gemakkelijker en leg je met veel minder inspanning grotere afstanden af. Naast een perfecte schoen voor alledag is de e-walk® dan ook het perfecte maatje tijdens een stevige wandeling. De e-walk® zorgt ervoor dat wandelen sneller en makkelijker gaat, waardoor je grotere afstanden kunt afleggen en minder vermoeid op je bestemming aankomt.

De Wolky e-walk zet aan tot lopen: hij ziet er trendy uit en je loopt bijzonder comfortabel, of je er nu een lange afstand of een korte wandeling op maakt.

Om de collectie Wolky schoenen bij Wittepoel te zien klikt u hier voor dames en hier voor heren.