Voorjaar trends 2018

Ook dit voorjaar hebben onze inkopers weer een mooie collectie schoenen voor u ingekocht. De belangrijkste kleuren voor dit voorjaar zijn wit, blauw en lichtgrijs en diverse pasteltinten, o.m. roze en groen.

Sneakertrend voor dames

De sneakertrend zet zich onverminderd voort en is dan ook dit seizoen weer volop aanwezig. Deze sneakers zijn er in twee soorten onderwerk: de soepele sneakerzool en de zgn. runnerzool met ingebouwde afwikkeling. Deze zool zien we zelfs in een plateau-uitvoering.

 

 AqaPiedi Nudi

Sandalen

Comfortabel is en blijft de trend. Dat zien we ook terug in de sandalencollectie. Hierbij worden bij sommige modellen verschillende hakhoogten gecombineerd met comfortabele kurken voetbedden, zoals onderstaande voorbeelden van Think en Rockport laten zien.

Think SandaalRockport sandaal

Herenschoenen

Mannen kiezen eigenlijk altijd voor gemakkelijk zittende schoenen. Gelukkig zijn er leuke herenschoenen die ook nog eens fantastisch lopen. Onderstaande modellen van Mephisto en Gijs (het herenmerk van Durea) zijn hier goede voorbeelden van.

 

Mephisto herenschoenen Gijs herenschoenen

Kinderschoenen

Ook dit seizoen ontbreekt bij de kinderschoenen de sporttrend niet. Zowel voor jongens als voor meisjes zien we op sportschoenen geïnspireerde modellen. Vanzelfsprekend zijn verkrijgbaar in diverse breedtematen en zijn uitgevoerd met leren voering en een voetbed. Onderstaand twee voorbeelden van Twins en Piedro.

Twins meisjes  Piedro jongensschoen

Benieuwd naar de rest van onze collectie? Neem een kijkje op www.watvoetenwillen.nl/collectie

Gerelateerde artikelen