Uw voeten worden graag gezien na de pedicure

Uw voeten worden graag gezien na de pedicure

Ineens breekt dan toch de zomer door. Of je gaat op weg naar een bestemming in de zon. Dat vraagt naast alle voorbereidingen ook om aandacht voor je voeten. Want open schoenen, sandalen of slippers verhullen niets, en je blote voeten op het strand of in het zwembad worden door vele ogen bekeken. Zorg dat uw voeten gezien mogen worden en laat ze nakijken door onze pedicures. Na de behandeling zien uw voeten er weer mooi en verzorgd uit.

Een extra reden om uw voeten in de zomer goed te behandelen is dat we vaker buiten zijn: we wandelen, shoppen en bezoeken bezienswaardigheden tijdens de vakantie. Uw voeten dragen u de hele dag, dus is het beter om pijn of klachten te voorkomen. Laat uw voeten daarom tijdig door onze pedicures bekijken en breng ze in topconditie.

Maak hier meteen een afspraak: gedurende deze periode van het jaar kan de wachttijd bij pedicures snel oplopen.

Tips voor mooie zomervoeten

Verwijder de oude nagellak van uw tenen. Week uw voeten in een badje met handwarm water. Spoel ze daarna met koud water af en droog ze goed af.
Knip uw nagels recht af en niet te kort. Duw de nagelriemen voorzichtig terug.
Breng een vochtregulerende voetencrème aan.
Zorg dat de nagels goed droog zijn voordat de nagellak aangebracht wordt.
Start met een basislaagje nagellak door eerst een streep in het midden van de nagel te trekken. Daarna de lagen aanbrengen aan de zijkanten van de nagel.
Om het lakken van de nagels makkelijker te maken kunt u een tenenspreider gebruiken.