Tot wel 50% korting tijdens de wintersale

Tot wel 50% korting tijdens de wintersale

Heeft u hét perfecte paar schoenen gezien, maar is de prijs net boven uw budget? Geen zorgen, aan het einde van het jaar is het weer tijd voor onze seizoensopruiming. In al onze vestigingen en in onze webshop vindt u weer veel kortingen, tot wel 50% van de normale verkoopprijs. Naast deze korting bieden wij u ook wat extra's aan, namelijk een gratis paar luxe leren handschoenen bij aankoop van een paar dames- of herenschoenen. Als kers op de taart ontvangt u, op vertoon van de bon, bij aanschaf van een tweede paar schoenen nog eens €10,00 extra korting op de afgeprijsde schoenen*. Ook te gebruiken op onze webshop. Gebruik de code: TWEEDE10 om deze korting te ontvangen.

Kinderschoenen

Tijdens de opruiming zijn al onze kinderschoenen afgeprijsd met een korting van minimaal 20%. Twijfelt u tussen een sneaker en laarsje voor uw kleine dame of heer? Dat hoeft niet, want op uw 2e paar kinderschoen profiteert u van maar liefst 50% korting. Ook online te gebruiken op onze webshop. Gebruik de code: BYKIDS50 om deze korting te ontvangen.

Extra koopavond voor vaste klanten

Om u als vaste klant extra in het zonnetje te zetten, hebben wij voor u een extra koopavond georganiseerd. Deze maken wij nog eens extra speciaal door u een hapje en een drankje aan te bieden tijdens het passen van uw nieuwe schoenen. Al onze vestigingen ontvangen u graag op dinsdag 19 december 2017 tot 20.00 uur. Hopelijk zien wij u dan!

Extra voordelig kennis maken met onze pedicures

Door de kou krijgen uw voeten flink wat te verduren. Het is daarom extra fijn om juist dan uw voeten te laten verwennen door een van onze pedicures. Op vertoon van de waardebon krijgt u ook nog eens €5,00 korting. Onze pedicures laten u graag ervaren hoe fijn het is als uw voeten professioneel behandeld worden.

Vijf euro korting op schoenreparatie

Heeft u schoenen die u graag tijdens de feestdagen wilt dragen, maar waar net iets aan mankeert? Geen zorgen, u kunt voor de reparatie van uw schoenen in al onze vestigingen terecht. Onze deskundige schoenmakers maken uw schoenen weer als nieuw, zodat u weer vrolijk de feestdagen kan doorkomen. Door gebruik te maken van onderstaande waardebon ontvangt u ook nog eens €5,00 korting.

Heeft u de bonnen niet ontvangen? Klik op onderstaande afbeelding om de bon zelf te printen.

Uitverkoopfolder wintersale 2017

*Geldt alleen voor dames- en herenschoenen vanaf €50,-.