Rijndam Revalidatieartsen bezoeken Wittepoel

Rijndam Revalidatieartsen bezoeken Wittepoel

Op vrijdag 9 juni waren 26 revalidatieartsen te gast bij Wittepoel voor een educatieve middag over voet- en schoenoplossingen voor mensen met een bewegingsprobleem.  Het programma begon met een plenaire sessie in de vernieuwde fysiotherapieruimte. Directeur Rob Verwaard gaf een toelichting op het multidisciplinaire karakter van Wittepoel. Aansluitend aan de introductie van Rob gaf instrumentmaker Edwin Verbrugge van Rijndam Orthopedie Techniek een videopresentatie. Tijdens deze virtuele presentatie vertelde hij de aanwezigen over verschillende soorten enkel- en voetorthesen.

Na een korte pauze was er een workshopprogramma. In groepen werden de artsen door het pand rondgeleid en kregen ze informatie over onze mogelijkheden van podotherapie, over de toepassing van sensoren in orthopedische schoenen, een demonstratie van de nieuwe Safe-Size 3D scanner voor objectief schoenadvies en een rondleiding door de werkplaats.

Ter afsluiting was er een gezellige borrel waarin de bijeenkomst werd geevalueerd en de laatste kennis werd uitgewisseld. We kijken terug op een geslaagde en leerzame middag in samenwerking met het Rijndam Revalidatiecentrum.