Personeel Maasstad ziekenhuis krijgt schoenen geleverd via Wittepoel

Lopen op goede schoenen is niet alleen comfortabel, maar ook belangrijk voor de gezondheid van je voeten. Dat geldt net als in je privésituatie ook voor je werk.
Er zijn beroepen waarbij je dagelijks kilometers loopt en regelmatig moet bukken of tillen.

Een goede zaak dus dat de medewerkers van het Maasstad-ziekenhuis hun schoenen geleverd krijgen via Wittepoel. Met een Wittepoel vestiging aan de Zorgboulevard is het voor het personeel eenvoudig om hun voeten te laten meten, hun bestelde dienstschoenen op te halen, te laten onderhouden of zelfs te laten bijstellen door Wittepoel.

Maastad ziekenhuis geleverd door Wittepoel
Het voorbeeld van Maasstad vindt u hier.


Online module voor bedrijven
Speciaal voor bedrijven als het Maasstadziekenhuis heeft Wittepoel een aparte online module ontwikkeld. In deze selecte webshop kunnen de medewerkers zien welke categorieën dienstschoenen er beschikbaar zijn binnen de werkregeling.
In een compleet overzicht kan de medewerker vervolgens die schoenen bekijken en kiezen, waarbij gegarandeerd is dat deze schoenen voldoen aan de eisen van de werkgever.
Na de online bestelling ontvangt de medewerker een bericht dat de schoenen gereserveerd zijn en gepast kunnen worden. Voor de meeste bestellingen hoeven de medewerkers zelf niets te betalen of voor te schieten, dat is direct tussen het bedrijf en Wittepoel geregeld. Na een aantal werkdagen kan de medewerker de schoenen ophalen in de nabij gelegen vestiging.

Heeft u ook een bedrijf waar u voor uw personeel een bepaalde selectie van bedrijfsschoenen of veiligheidsschoenen regelt?
Ook voor uw bedrijf hebben wij een eigen online oplossing. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.