Al onze Corona maatregelen op een rij

Al onze Corona maatregelen op een rij

update: 7 mei 2020

Wij kennen een aantal maatregelen tegen het Corona virus. De actuele maatregelen zijn:

Vestiging Zorgboulevard tijdelijk gesloten

In verband met de aangescherpte regels omtrent het coronavirus is de winkel op de Zorgboulevard voorlopig gesloten per 20 maart. Deze vestiging ligt direct naast het Maasstad Ziekenhuis. U kunt terecht in onze dichtbij gelegen winkel aan de Palmentuin of in onze overige vestigingen.

Overige winkels geopend

Al onze andere vestigingen zijn geopend volgens het bekende schema van openingstijden, tijdelijk zonder koopavonden. Hierbij houden wij de voorgeschreven en aanbevolen maatregelen in acht.
Ook onze webshop is 24 uur open om alle schoenen te bekijken en bestellen, de bezorging is gratis.

Pedicure afdeling opent per 11 mei

Onze pedicureafdeling was tijdelijk gesloten van 20 maart t/m 10 mei. Door de eerste versoepelingen in de maatregelen in Nederland kunnen de pedicurebehandelingen (onder voorwaarden) weer starten per maandag 11 mei. U kunt alleen met een vooraf gemaakte afspraak geholpen worden en u daarbij klachtenvrij bent. Voor het maken van een afspraak of voor vragen over uw eerdere vervallen afspraak kunt u bellen met 010 479 7144 of mailen op info@wittepoel.nl .

Steunzolen en orthopedische schoenen

Het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen gaat gewoon door met inachtneming van extra hygiënemaatregelen, zoals het extra ontsmetten van de handen en/of het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust voor het maken van een afspraak (010 479 7144). Mailen kan ook, op info@wittepoel.nl

Voor alle afspraken geldt

Heeft u last van een of meerdere van de volgende klachten: hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts ?
Dan vragen wij u om thuis te blijven en uw (eventuele) afspraak telefonisch te verzetten (via 010 479 7144). Ook als u om andere reden verhinderd bent horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

Onze schoenwinkels

Als schoenenspeciaalzaak hebben wij veel contact met onze klanten. We helpen u graag veilig en gezond. We beperken het aantal klanten dat in de winkel is en houden 1,5 m afstand. In de winkel gaan we uw voeten voorlopig digitaal meten en niet meer handmatig. We helpen u dus nog gewoon aan passende schoenen. Verder vragen we u zelf de schoenen aan- en uit te trekken, indien mogelijk. Waar nodig gebruiken we een mobiel verrijdbaar passcherm. Ook hebben we extra aandacht voor hygiëne en ontsmetten wij regelmatig de plekken die het meest aangeraakt worden, zoals deurklinken en pinapparaten.
Met deze aanpak verminderen we contact met elkaar, houden we meer afstand houden en gaan we verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen.
Als u zelf niet naar de winkel kunt of wilt komen, neem dan contact met ons op via 010-4797144 of info@watvoetenwillen.nl. Met elkaar zoeken we dan naar een oplossing.

Personal shopping

Sinds eind april kunt u op afspraak schoenen komen passen, binnen de bestaande openingstijden van onze winkels. U kunt dan op een moment komen dat het niet zo druk is in de winkel en u wordt gelijk geholpen.
U kunt een shopping afspraak maken met uw eigen winkel, via deze afspraak-link.

Online winkelen

Vindt u het toch lastig om naar de winkel te komen? Geen probleem! U kunt onze schoenen bekijken en bestellen in onze webshop. Het online winkelen start hier. Telefonische en webshop bestellingen vanaf € 75 worden gratis verstuurd. Ook het retour sturen is dan gratis.

Toekomst

Wij volgen de ontwikkelingen en regelgeving op de voet en proberen u zo goed mogelijk te blijven helpen. Waar nodig zullen we onze maatregelen aanpassen. Daarover houden wij u via Facebook en onze website watvoetenwillen.nl op de hoogte.

Samengevat

Wat doen we voorlopig niet meer:
  • Handen schudden
  • Handmatige voetmetingen
  • Schoenen uittrekken en aantrekken bij de klanten (waar mogelijk)
Wat kunnen we wel
  • In de winkel helpen met nieuwe schoenen. Het pas-advies en de pasvormgarantie blijven
  • Digitaal voeten meten en uit de voorjaarscollectie een mooie passende schoen vinden
  • Pedicure behandelingen (per 11 mei - op afspraak)
  • Aanmeten orthopedische schoenen en steunzolen, op afspraak
  • Aannemen van reparatie's
  • Sturen van schoenen die zijn besteld, telefonisch of via de webshop www.watvoetenwillen.nl
  • Kunt u of durft u het huis niet meer uit? Bel ons op 010-4797144, of stuur een mail naar info@watvoetenwillen.nl en we zoeken met u naar een passende oplossing.


Pas goed op uzelf en uw omgeving.