Al onze Corona maatregelen op een rij

Al onze Corona maatregelen op een rij

update: 26 juni 2021

Door de maatregelen om het Corona virus tegen te gaan zijn er er nog enkele maatregelen van kracht. De actuele maatregelen zijn:

In al onze vestigingen dient een ieder de basisregels te hanteren:

-Houd altijd 1,5 meter afstand.

-Per vestiging staat aangegeven hoeveel klanten maximaal naar binnen mogen. ( 1 bezoeker per 5m2) 

-Bij Corona gerelateerde klachten blijf thuis en laat u testen.

-Vermijd drukke momenten.

-Wanneer het niet mogelijk is de 1,5 meter te hanteren, zoals bij het aantrekken van schoenen of het aanmeten van steunzolen, zullen onze medewerkers een mondkapje of faceshield dragen.

schoenwinkels zijn met inachtneming van de basisregels weer normaal geopend

Het is mogelijk om met of zonder afspraak naar de winkel te komen om schoenen of accesoires te kopen. In onze vestigingen houden wij ons aan de voorgeschreven en aanbevolen maatregelen.
U kunt indien u dat prettig vindt een winkel-afspraak maken met dit online formulier. Vanzelfsprekend kunt u ook langskomen zonder afspraak, heel soms zullen we u bij grotere drukte dan toegestaan vragen kort buiten te wachten. 

Online winkelen in onze webwinkel en 'click en collect'

Onze webshop is 24 uur per dag open om alle schoenen en accesoires online te bekijken en bestellen. We bezorgen gratis aan huis bij een bestelling vanaf €75.
Naar wens kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkels ('click en collect').

Schoenen reserveren

Ook is het nog steeds mogelijk om, voor dat u naar de winkel komt, uw schoenen online te reserveren, die u dan op afspraak komt passen in de winkel. Het schoenen reserveren leggen we hier uit

Alle pedicure afspraken vinden weer plaats.

U kunt weer bij ons terecht voor al uw pedicure behandelingen. Vanzelfsprekend houden we ons aan de extra hygiënemaatregelen, zoals het gebruik van mondkapjes, schermen, extra ontsmetten van de handen en het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust met vragen, of voor het maken van een afspraak (010 - 479 7144). Mailen kan ook, op info@wittepoel.nl

Steunzolen en orthopedische schoenen aanmeten gaat door

Het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen gaat door, met inachtneming van extra hygiënemaatregelen, zoals het gebruik van mondkapjes, schermen, extra ontsmetten van de handen en/of het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust voor het maken van een afspraak (010 - 479 7144). Mailen kan via info@wittepoel.nl

Voor alle afspraken geldt

Heeft een een afspraak voor een behandeling? Heeft u (of een van uw huisgenoten) last van de volgende klachten: hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts ?
Dan vragen wij u om thuis te blijven en uw (eventuele) afspraak telefonisch te verzetten (via 010 - 479 7144). Ook als u om andere reden verhinderd bent horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

Nieuwsbrief

Regelmatig sturen wij naar onze vaste klanten een digitale nieuwsbrief met alle wetenswaardigheden bij Wittepoel. U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, om zo alles te weten over laatste nieuws en eventuele kortingsacties.

Schoenreparatie in vestiging Rotterdam-Schiebroek is geopend

De reparatie afdeling van Wittepoel in Schiebroek (Kerstroosstraat 9A - Rotterdam Schiebroek) is geopend voor het repareren van schoenen, lederwaren en dupliceren van sleutels en de verkoop van onderhoudsproducten.

Vestiging Zorgboulevard is permant gesloten

Met ingang van 1 december 2020 is onze vestiging aan de Zorgboulevard bij het Maasstadziekenhuis permanent gesloten

Toekomst

Lukt het u niet om de producten of zorg te krijgen die u zoekt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 479 7144 of per mail via info@wittepoel.nl. Met elkaar zoeken we dan naar een oplossing.

Wij volgen de ontwikkelingen en regelgeving op de voet en proberen u zo goed mogelijk te blijven helpen. Waar nodig zullen we onze maatregelen aanpassen. Daarover houden wij u via Facebook en onze website watvoetenwillen.nl op de hoogte. Pas goed op uzelf en uw omgeving,
namens het gehele Wittepoel team.