Onze winkels zijn weer open!

Onze winkels zijn weer open!

In dit artikel leest u wat er momenteel kan met onze dienstverlening en het kopen van schoenen.
update: 14 januari 2022

Met de versoepeling van de landelijke Corona-maatregelen zijn onze diensten per zaterdag 15 januari 2022 alsvolgt beschikbaar:

schoenwinkels zijn weer open (zonder afspraak)

De winkels gaan open dus u kunt weer schoenen passen en kopen in onze vestigingen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken (maar het kan wel, zie hieronder).
Onze winkels sluiten verplicht om 17:00. In de winkels is een mondkapje over neus en mond verplicht. Ook houden we met z'n allen 1,5 meter afstand (waar dat kan).
Verder geldt er een maximum aantal bezoekers per vestiging. Bij drukte kunnen we u dus vragen even te wachten, buiten de winkel. Hiervoor vragen we uw begrip.
Onze seizoensuitverkoop loopt door tot 13 februari en biedt nog volop keus!

Online winkelen in onze webwinkel

Onze webshop is 24 uur per dag open om alle schoenen en accesoires online te bekijken en bestellen. We bezorgen gratis aan huis bij een bestelling vanaf €75.
Online gaat onze seizoensuitverkoop gewoon door. Wanneer u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief krijgt u per email bericht van afprijzingen of ontvangt u online kortingscodes van ons. (zie 'Nieuwsbrief' hieronder)

winkelen op afspraak

De winkels zijn weer open geopend, zonder dat het verplicht is om een afspraak maken. Maar -indien u dat wenst- kunt u wel op afspraak bij ons winkelen (personal shopping). Het kan voor u gewoon prettig zijn om een vooraf geplande winkelafspraak te hebben in onze vestigingen. Deze service bieden we u. U maakt uw winkel-afspraak via deze link: Maak een afspraak om te winkelen bij Wittepoel

Voor het maken van een pedicure afspraak, het aanmeten van steunzolen of orthopedische schoenen kunt u het beste bellen naar ons centrale telefoonnummer 010-4797144 of mail naar info@wittepoel.nl

schoenen vooraf reserveren - passen in de winkel

Ook is het mogelijk om uw schoenen online te reserveren, die u dan op afspraak komt passen en betalen in onze winkels. Het schoenen reserveren leggen we hier uit

Medische pedicure afspraken

U kunt bij ons terecht voor al uw medische pedicure behandelingen. Vanzelfsprekend houden we ons aan de extra hygiënemaatregelen, zoals het gebruik van mondkapjes, schermen, extra ontsmetten van de handen en het gebruik van handschoenen. Belt u gerust met vragen, of voor het maken van een afspraak (010 - 479 7144). Mailen kan ook, op info@wittepoel.nl

Steunzolen en orthopedische schoenen aanmeten

Het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen gaat door, met inachtneming van extra hygiënemaatregelen, zoals het gebruik van mondkapjes, schermen, extra ontsmetten van de handen en/of het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust voor het maken van een afspraak (010 - 479 7144). Mailen kan via info@wittepoel.nl

Voor alle afspraken geldt

Heeft een een afspraak voor een behandeling? Heeft u (of een van uw huisgenoten) last van de volgende klachten: hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts ?
Dan vragen wij u om thuis te blijven en uw (eventuele) afspraak telefonisch te verzetten (via 010 - 479 7144). Ook als u om andere reden verhinderd bent horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

In al onze vestigingen gelden de basisregels:

- Bij Corona gerelateerde klachten blijf thuis en laat u testen,
- Mondkapje over neus en mond is verplicht,
- Per vestiging staat aangegeven hoeveel klanten maximaal naar binnen mogen. ( 1 bezoeker per 5m2) 
- Vermijd drukke momenten en houd altijd 1,5 meter afstand.
- Wanneer het niet mogelijk is de 1,5 meter te hanteren, zoals bij het aantrekken van schoenen of het aanmeten van steunzolen, zullen onze medewerkers een mondkapje of faceshield dragen.

Nieuwsbrief en kortingen

Regelmatig sturen wij naar onze vaste klanten een digitale nieuwsbrief met alle wetenswaardigheden bij Wittepoel. U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, om zo alles te weten over laatste nieuws en eventuele kortingsacties.

Schoenreparatie in vestiging Rotterdam-Schiebroek

De reparatie afdeling van Wittepoel in Schiebroek (Kerstroosstraat 9A - Rotterdam Schiebroek) is geopend voor het repareren van schoenen, lederwaren en dupliceren van sleutels en de verkoop van onderhoudsproducte

Toekomst

Lukt het u niet om de producten of zorg te krijgen die u zoekt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 479 7144 of per mail via info@wittepoel.nl. Met elkaar zoeken we dan naar een oplossing.

Wij volgen de ontwikkelingen en regelgeving op de voet en proberen u zo goed mogelijk te blijven helpen. Waar nodig zullen we onze maatregelen aanpassen. Daarover houden wij u via Facebook en onze website watvoetenwillen.nl op de hoogte. Pas goed op uzelf en uw omgeving,
namens het gehele Wittepoel team.