Al onze Corona maatregelen op een rij

Al onze Corona maatregelen op een rij

update: 16 oktober 2020

Wij kennen een aantal maatregelen tegen het Corona virus. De actuele maatregelen zijn:

Onze winkels zijn geopend

De herfstcollectie ligt voor u klaar in onze vestigingen, die geopend zijn volgens het schema van openingstijden, tijdelijk zonder koopavonden. Wij houden de voorgeschreven en aanbevolen maatregelen in acht.
Onze webshop is 24 uur open om alle schoenen te bekijken en bestellen, de bezorging is gratis.

Vestiging Zorgboulevard is tijdelijk outletstore

Van 1 oktober tot en met 30 november is onze vestiging aan de Zorgboulevard een outletstore, met goede schoenen tegen hoge kortingen. In deze tijdelijke winkel bij het Maasstad Ziekenhuis (aan de Maasstadweg 14 in Rotterdam Zuid) geven wij 50% korting op merkschoenen. Dat is lekker lopen voor de helft van de prijs.

Afstand en mondkapje in onze schoenwinkels

Als schoenenspeciaalzaak hebben wij veel contact met onze klanten. We helpen u graag veilig en gezond. In al onze vestigingen houden wij 1,5 meter afstand en draagt het personeel mondkapjes. Wij vragen u dat ook te doen. We beperken het aantal klanten dat in de winkel is. In de winkel meten we uw voeten digitaal meten (dus niet meer handmatig). We helpen u dus nog gewoon aan passende schoenen. Verder vragen we u zelf de schoenen aan- en uit te trekken, indien mogelijk. Waar nodig gebruiken we een mobiel verrijdbaar passcherm. Ook hebben we extra aandacht voor hygiëne en ontsmetten wij regelmatig de plekken die het meest aangeraakt worden, zoals deurklinken en pinapparaten.
Met deze aanpak verminderen we contact met elkaar, houden we meer afstand houden en gaan we verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen.
Als u zelf niet naar de winkel kunt of wilt komen, neem dan contact met ons op via 010-4797144 of info@watvoetenwillen.nl. Met elkaar zoeken we dan naar een oplossing.

Online winkelen

Vindt u het toch lastig om naar de winkel te komen? Geen probleem! U kunt onze schoenen bekijken en bestellen in onze webshop. Het online winkelen start hier. Telefonische en webshop bestellingen vanaf € 75 worden gratis verstuurd. Ook het retour sturen is dan gratis.

Personal shopping

Sinds eind april kunt u op afspraak schoenen komen passen, binnen de bestaande openingstijden van onze winkels. U komt dan bij ons op een moment dat het niet zo druk is in de winkel en u wordt gelijk geholpen.
U kunt een shopping afspraak maken met uw eigen winkel, via deze afspraak-link.

Steunzolen en orthopedische schoenen

Het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen gaat door, met inachtneming van extra hygiënemaatregelen, zoals het extra ontsmetten van de handen en/of het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust voor het maken van een afspraak (010 479 7144). Mailen kan ook, op info@wittepoel.nl

Voor alle afspraken geldt

Heeft u (of een van uw huisgenoten) last van de volgende klachten: hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts ?
Dan vragen wij u om thuis te blijven en uw (eventuele) afspraak telefonisch te verzetten (via 010 479 7144). Ook als u om andere reden verhinderd bent horen wij dit graag zo spoedig mogelij

Toekomst

Wij volgen de ontwikkelingen en regelgeving op de voet en proberen u zo goed mogelijk te blijven helpen. Waar nodig zullen we onze maatregelen aanpassen. Daarover houden wij u via Facebook en onze website watvoetenwillen.nl op de hoogte.
Pas goed op uzelf en uw omgeving.