Al onze Corona maatregelen op een rij

Al onze Corona maatregelen op een rij

update: 14 januari 2021

Door de maatregelen om het Corona virus tegen te gaan hebben wij tot en met 9 februari 2021 een afwijkende dienstverlenging en openingstijden. De actuele maatregelen zijn:

Onze schoenwinkels zijn tijdelijk gesloten

De schoenwinkels van onze vestigingen zijn tijdelijk gesloten. Wij houden ons aan de voorgeschreven en aanbevolen maatregelen.
Onze webshop is 24 uur per dag open om alle schoenen te bekijken en bestellen, de bezorging is gratis.

Online uitverkoop loopt door - met vaste klantenkorting

Onze uitverkoop loopt in januari door. Iedereen kan via onze webshop profiteren en goede schoenen kopen tegen hoge kortingen.
Vaste klanten, die hun emailadres in ons klantensysteem hebben opgegeven, ontvangen op 15 januari via de nieuwsbrief een kortingscode voor klantenkorting op de hele collectie.
U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, om zo alles te weten over laatste nieuws en kortingsacties.

Online winkelen

Nu het niet mogelijk is om naar de winkel te komen kunt u online onze schoenen bekijken en bestellen in onze webshop. Het online winkelen start hier.
Telefonische en webshop bestellingen vanaf € 75 worden gratis verstuurd. Ook het retour sturen is dan gratis.

Medische pedicure afspraken gaan door

De behandelingen door een medisch pedicure zijn vanuit de overheid toegestaan en gaan door, met inachtneming van extra hygiënemaatregelen, zoals het gebruik van mondkapjes, schermen, extra ontsmetten van de handen en het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust met vragen, of voor het maken van een afspraak (010 - 479 7144). Mailen kan ook, op info@wittepoel.nl

Steunzolen en orthopedische schoenen aanmeten gaat door

Het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen gaat door, met inachtneming van extra hygiënemaatregelen, zoals het gebruik van mondkapjes, schermen, extra ontsmetten van de handen en/of het gebruik van handschoenen.
Belt u gerust voor het maken van een afspraak (010 - 479 7144). Mailen kan via info@wittepoel.nl

Schoenreparatie in vestiging Rotterdam-Schiebroek is geopend

De reparatie afdeling van Wittepoel in Schiebroek (Kerstroosstraat 9A - Rotterdam Schiebroek) is wél geopend voor het repareren van schoenen, lederwaren en dupliceren van sleutels.

Personal shopping

Het is niet mogelijk om op afspraak in onze winkels schoenen te komen passen (Personal shopping), omdat de winkels tijdelijk gesloten zijn.
U kunt wel online uw schoenen kopen in onze webshop, of schoenen reserveren via online schoenen pagina.

Vestiging Zorgboulevard is permant gesloten

Met ingang van 1 december 2020 is onze vestiging aan de Zorgboulevard permanent gesloten.

Voor alle afspraken geldt

Heeft een een afspraak voor een behandeling? Heeft u (of een van uw huisgenoten) last van de volgende klachten: hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts ?
Dan vragen wij u om thuis te blijven en uw (eventuele) afspraak telefonisch te verzetten (via 010 - 479 7144). Ook als u om andere reden verhinderd bent horen wij dit graag zo spoedig mogelijk.

Toekomst

Lukt het u niet om de producten of zorg te krijgen die u zoekt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 479 7144 of per mail via info@wittepoel.nl. Met elkaar zoeken we dan naar een oplossing.

Wij volgen de ontwikkelingen en regelgeving op de voet en proberen u zo goed mogelijk te blijven helpen. Waar nodig zullen we onze maatregelen aanpassen. Daarover houden wij u via Facebook en onze website watvoetenwillen.nl op de hoogte.
Pas goed op uzelf en uw omgeving,
namens het gehele Wittepoel team.