Online reserveren blijkt groot succes

Naast het online kopen van uw schoenen en accessoires kunt u in onze webshop nu ook een aantal paar schoenen reserveren.
U maakt gebruik van de knop schoenen reserveren in de webwinkel. De vestiging van uw keuze de gewenste schoenen voor u verzamelen en dan (na telefonisch overleg) de schoenen bij u thuis bezorgen.
Na het thuis-passen-op-bestelling neemt u contact op met de winkel. Wij halen de niet passende schoenen weer bij u op en sturen u een betaalverzoek voor de schoenen die u thuis houdt.
Online reserveren is mogelijk in de regio's Rotterdam, Rijnmond, Dordrecht, Gouda.

Inmiddels maken veel klanten gebruik van deze nieuwe functie van de webshop. Hier leest u een aantal gebruikerservaringen.

Mevr. Werner uit Waddinxveen:

“Met mijn smalle voeten (wijdte E) en grote maat draag ik graag Durea schoenen, omdat mijn steunzolen daar perfect in passen. Ik ben dan ook blij, met de mogelijkheid om schoenen te reserveren zodat ik zeker weet dat ik niet meer terug hoef te komen naar de winkel als het model dat ik wil er niet is. Voorheen bestelden ze dan mijn maat in een ander filiaal, nu staan de modellen die ik leuk vind al op mij te wachten.”

Joke van Essen uit Maassluis:

“Mijn kinderen (zoon van 10 en dochter van 8) hebben smalle voeten. Mijn zoon Daan heeft ook nog eens een heel grote maat. Lang en smal dus. Mijn dochter  Sabine heeft bovendien extra steun nodig omdat ze hypermobiel is. Wij kunnen dus niet zomaar online schoenen kopen, ze moeten echt iedere keer opgemeten worden. Omdat ik nu schoenen kan reserveren kijk ik eerst met de kinderen welke ze leuk vinden zodat we in ieder geval het model van onze keus in de winkel kunnen zien. Natuurlijk kan het dan zijn dat ze, als we de voeten hebben opgemeten, ze niet blijken te passen, maar omdat we weten dat ze wijdte 2 nodig hebben staan in ieder geval de schoenen klaar die zouden kunnen passen. Wij zijn heel blij met deze extra service!”

 

Kijk voor een volledige beschrijving van het online reserveren op onze website: https://www.watvoetenwillen.nl/online-schoenen-reserveren