Nieuwe collectie bij Wittepoel

Nieuwe collectie bij Wittepoel

Onze inkopers hebben voor dit najaar weer een mooie nieuwe collectie schoenen ingekocht die door de combinatie van comfort en mode voor iedereen draagbaar is.

Bij de damesschoenen zien we een aantal nieuwe trends voorbij komen. Een belangrijke trend is de biker-boot. Of het nu sneeuwt of regent, deze stevige, haast militaire boots kunnen altijd gedragen worden. Ze zijn zeer comfortabel en kunnen met een broek of lange rok gedragen worden en geven een stoer, maar toch vrouwelijk geheel. Ze zijn veelal zwart, maar hebben door het gebruik van mooie glimmende materialen of prints een luxe uitstraling. Bij Wittepoel zijn deze modellen ook nog eens extra comfortabel door het uitneembare voetbed.

Enkellaars-zwart-met-print-voorjaar-2017 Enkellaars-zwart-voorjaar-2017

Voor wie iets verfijnders zoekt, zijn er natuurlijk ook altijd laarsjes die wat gekleder zijn. Ook hier zien we dat er ook gebruik wordt gemaakt van mooie glanzende materialen en prints. In deze trend is de kleur zwart ook dominant aanwezig, maar zien we hier en daar ook groen-en rood tinten.

Enkellaars-met-hak-groen-voorjaar-2017

Voor wie nog wat meer kleur zoekt, zijn er natuurlijk altijd schoenen in onze collectie. Hiervoor zien we een klein thema terug in het modebeeld: schoenen in een velours materiaal met vrolijke, barokke prints.

Enkellaars-met-hak-bloemprint-voorjaar-2017 Sneaker-bloemprint-voorjaar-2017

Voor de heren blijven de sneakers volop aanwezig. Maar ook voor hen mag het allemaal iets netter. De sneakers krijgen luxe materialen met subtiele prints. Ook zien we veel semi geklede boots in mooie materiaalcombinaties. Hier is ook veel zwart te zien, maar zwart wordt ook vaak gecombineerd met bruin. 

Mannen-sneaker-voorjaar-2017 Mannen-nette-schoen-voorjaar-2017

Bij de kinderschoenen zien we robuuste materialen, veelal in gevet leer. Zwart, grijs, donkergroen en petrol zijn kleuren die we veel zien. Voor de kleine kinderen is er natuurlijk nog wel veel kleur maar zeker bij de kinderschoenen telt: hoe groter hoe stoerder. Een leuk nieuw element zijn de 3D prints die op de schoenen zitten. Ook zijn de korte laarsjes voor de meisjes weer helemaal terug. Voor de liefhebbers van sportschoenen: de sportcollectie van Piedro is er weer in nieuwe modellen. Deze schoenen lijken op sportschoenen, maar bieden de stabiliteit van een normale schoen.

Kinder-sneaker-blauw-voorjaar-2017Kinder-sneaker-zwart-voorjaar-2017 Meisjes-sneaker-blauw-voorjaar-2017 Meisjes-laars-zwart-voorjaar-2017 

Gerelateerde artikelen