Voorjaarscollectie 2019

Voorjaarscollectie 2019

De nieuwe collectie is binnen bij Wittepoel. Shop dit voorjaar sportieve sneakers in allerlei kleuren en prints, of zoals de trend aangeeft: de witte sneaker. Ook sandalen zijn weer volop in beeld en dat brengt ons nu al in zomerse sferen. Bekijk de voorjaarstrends van onze nieuwe collectie in een van onze winkels of online in de webshop.

Voorjaarstrends

Zomers geel
De voorjaarskleur voor dit seizoen is geel. Een aantrekkelijke kleur met zoveel variaties, dat er voor iedereen wel een kleur geel bij is. Okergeel, mosterdgeel, goudgeel, met of zonder glans: voor elk wat wils. 

Sandalen
De sandalen zijn nog steeds helemaal in: of je nu flipflops of Birkenstocks kiest, het loopt altijd heerlijk. Vooral de Birkenstock-sandalen komen terug, nu ook in een glanzend tintje. De aankoop van nieuwe sandalen kan ook een perfect momentje zijn om een bezoekje  te brengen aan de pedicure​​​​​​​. 

 
Witte sneaker
De witte sneaker zagen we voorgaande jaren al voorbijkomen, maar ook dit voorjaar is deze weer helemaal in beeld. Naast de frisse look van de witte sneaker is er ook veel keus in bijvoorbeeld een vrolijke bloemenprint. 
Shop bijvoorbeeld deze mooie sneaker van Verhulst, met een comfortabele rits, of maak een keus uit een van de vele andere voorjaarssneakers.