Een tweede kans voor schoenen

Een tweede kans voor schoenen

Waarom zou u uw favoriete schoenen of tas weggooien, terwijl ze nog goed te repareren zijn? Onze gecertificeerde schoenmakers herstellen graag de oude glans en comfort van uw lederwaren, om daarmee de levensduur te verlengen. Onze vakmensen voeren niet alleen basisreparaties uit. Wittepoel heeft alle kennis en techniek in huis om een complete schoen te ontwikkelen, zodat u ook voor moeilijke reparaties bij ons aan het juiste adres bent.

Lederwaren repareren via alle vestigingen

Wist u dat u uw schoenen en lederwaren in al onze vestigingen kunt aanbieden voor reparatie? Ze worden vakkundig gemaakt in onze schoenmakerijen aan de Palmentuin of de Kerstroosstraat. Binnen enkele dagen heeft u uw spullen weer gerepareerd terug. U hoeft er niets extra's voor te regelen, want onze logistieke dienst zorgt er voor dat de herstelde spullen weer voor u klaarstaan bij de voor u dichtsbijzijnde vestiging. Uiteraard op de afgesproken datum.
Ook dat past in ons motto: 'Wat voeten willen'!

Opgave vooraf

Bent u niet zeker of uw schoenen, slippers, sandalen of tas een reparatie waard zijn? Laat ons dan vooraf advies geven en voor u een prijsopgaaf uitbrengen, dan weet u precies waar u aan toe bent. U zult zien dat het herstel van uw favoriete schoen of tas een heel goede optie is.

Onderhoudsmiddelen

Daarnaast hebben al onze vestigingen de nieuwste zomerkleuren schoensmeer in huis, zodat u uw schoenen weer fris en verzorgd kunt maken. Komt u gerust even langs voor het bepalen van de goede kleur.

alle kleuren schoensmeer bij Wittepoel

Meer wetenover onze schoenreparatieservice?

Gerelateerde artikelen