Directeur Rob 50 jaar en al 25 jaar in het familiebedrijf

Directeur Rob 50 jaar en al 25 jaar in het familiebedrijf

Normaal plaatsen we verjaardagen en personeelszaken alleen in onze interne nieuwsbrief. Maar voor de 50e verjaardag van directeur Rob Verwaard maken we graag een uitzondering. Dit delen we met u, omdat Rob al vele jaren aan de basis staat van het familiebedrijf Wittepoel.

Op 9 juni was het zover: Rob vierde zijn 50e verjaardag. Dat ging binnen Wittepoel niet ongemerkt voorbij. Rob is sinds 2000 een van de directeuren van Wittepoel en is al 25 jaar actief betrokken bij het bedrijf. Met de passie die hij heeft voor orthopedische schoentechniek en zijn kennis van innovaties is het zijn voornaamste doel om onze klanten zo comfortabel mogelijk te laten lopen. Toespraken en smaakvol gebak ontbraken dan ook niet tijdens deze feestelijke bijeenkomst.

Zoals u wellicht weet is Wittepoel een krachtenbundeling van twee bedrijven: Wittekamp en Broos en Van der Poel. De tak van Wittekamp en Broos gaat terug tot 1973 en de oorsprong van Van der Poel ligt in 1920. Er is dus honderd jaar kennis en ervaring over schoenen en comfortabel lopen aanwezig.

De eerste bezigheden van Rob voor het bedrijf startten in 1995 en bestonden uit onder meer machineonderhoud en facilitaire zaken. Een van zijn eerste techniekprojecten was CAD/CAM in 1997: het 3D scannen van de leesten. Daarmee was het bedrijf toen al een voorloper. En die lijn kunnen we doortrekken, want we investeren in kennis en technologie als vast onderdeel van het bedrijf. Zo is Rob recent met Wittepoel gestart met 3D-printen: het door machines op maat onderdelen voor schoenen laten maken.
In 2014 behaalde Rob zijn diploma 'orthopedisch schoentechnoloog' aan de Fontys Paramedische Hogeschool. Rob is ook meerdere uren per week in de behandelkamers te vinden. Daarmee is een verbinding gelegd tussen zijn rol als behandelaar en technische innovatie.

Als directeur draagt hij de missie van Wittepoel enthousiast uit: mensen op deskundige wijze helpen bij voetproblemen. En daarin weet hij de collega’s telkens weer verder te brengen.

Wij wensen Rob nog vele jaren in goede gezondheid en hopen binnen Wittepoel nog lang van zijn inzet te mogen genieten. 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen