December: tijd voor geschenken

December: tijd voor geschenken

De laatste en gezelligste maand van het jaar is aangebroken! December staat in het teken van feest en cadeaus, net als omzien naar elkaar en streven naar vrede op aarde… Ook bij Wittepoel houden we ervan om anderen blij te maken met cadeaus.

Aan het sfeervolle einde van het jaar bedanken wij onze partnerorganisaties voor de plezierige samenwerking. Dit doen wij traditiegetrouw met een mooie, grote kalender als cadeau. Hierin staan prachtige foto’s met de mooiste plekjes van Rotterdam, zie hieronder voor wat voorbeelden.

Diabetes Fonds

In dit geschenk zit nog een ander geschenk besloten: omdat wij onderzoek naar genezing van diabetes erg belangrijk vinden, doneren we daarom per kalender €5,- aan het Diabetes Fonds. Diabetes is met 1,2 miljoen patiënten één van de meest voorkomende chronische ziekten in ons land en dit aantal groeit iedere week met 1.200 patiënten. Het Diabetes Fonds werkt door middel van  wetenschappelijk onderzoek aan genezing van diabetes. Meer informatie over het Diabetes Fonds vindt u op www.diabetesfonds.nl.

In totaal hebben wij 275 kalenders gekocht. Onze collega’s zullen deze tijdens hun laatste bezoek van 2017 cadeau doen aan, onder andere, huisartsen en fysiotherapeuten. Hiermee willen wij onze dank uiten voor de prettige samenwerking, en wat is er dan mooier om daarnaast ook een goed doel te steunen.

Win actie

Bovendien willen wij vijf van deze kalenders verloten onder onze klanten. Wilt u die graag op een mooie plaats in uw huis zien hangen? Stuur dan een mailtje naar avanlint@wittepoel.nl en maak kans op zo’n prachtige kalender. Vrijdag 5 januari zullen de vijf winnaars bekend gemaakt worden via de mail en Facebook.

December kalender Erasmusbrug bloemen December kalender mooie straat