Corrona virus en de winkel

Corrona virus en de winkel

Beste Klanten,

Wij gaan extra maatregelen nemen tegen Corona. Als schoenspeciaalzaak hebben wij veel contact met onze klanten. Voorlopig zijn wij als winkel nog gewoon geopend (met uitzondering van vestiging Zorgboulevard bij het Maasstad ziekenhuis) en kunnen we u helpen aan schoenen. Het meten zal nu enkel digitaal gaan. Verder vragen we u, zover dat dit kan, zelf de schoenen aan en uit te trekken. Hierdoor verminderen we het contact tussen u en ons. Het pas advies en de pasvorm garantie blijven. Als u zelf niet naar de winkel kan of durft, neem dan contact met on op via 010-4797144 of via info@wittepoel.nl 

Het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen gaat met inachtneming van extra hygiëne maatregelen (zoals extra ontsmetten handen en/of gebruik handschoenen) gewoon door, graag wel op afspraak.

Pedicure behandelingen kunnen door het langdurige klantcontact en het gebruik van aerosolen en bijbehorende nevel niet doorgaan tot 6 april 2020. 

Telefonische en webshop bestellingen worden altijd gratis verstuurd. Ook retour sturen is gratis.

Kortom wat kunnen we wel:

* Helpen met nieuwe schoenen uitzoeken.

* Digitaal voeten meten en uit de voorjaarscollectie een mooie passende schoen vinden.

* Aanmeten orthopedische schoenen en steunzolen op afspraak.

* Aannemen van Reparatie's.

* Sturen van schoenen die zijn besteld, telefonish of via de webshop

* Kun je of durf je het huis niet meer uit? Bel ons op via 010-4797144 of stuur een email aan info@wittepoel.nl en we zoeken met u naar een passende oplossing.

 

Wat doen we voorlopig niet meer:

* Handmatige voetmetingen.

* Schoenen uitrekken en aantrekken bij klanten (waar mogelijk).

* Pedicure behandelingen

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen