Avondspreekuur

Avondspreekuur

Heeft u doordeweeks geen tijd om langs te komen op ons spreekuur? Geen zorgen! Naast de zaterdag kunt u vanaf heden ook elke dinsdagavond bij Wittepoel aan de Palmentuin terecht voor fysio, podotherapie, (medisch) pedicure en orthopedie.

Medisch pedicure

Onze pedicures verzorgen de huid en nagels van uw voet, geven u advies over goed schoeisel en behandelen de pijngebieden van uw voet. Een behandeling wordt vooral gestart om voetklachten op te lossen en te voorkomen en wordt niet, zoals soms gedacht, alleen om cosmetische redenen toegepast.

Podotherapie

Onze podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit afwijkingen van uw voeten en uw looppatroon. Cliënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan bijv. de enkels, knieën, heupen of rug.

Orthopedische voorzieningen

Als specialist in orthopedische schoentechniek biedt Wittepoel vele maatwerkoplossingen aan. Orthopedische schoentechniek houdt meer in dan alleen het aanbieden van schoeisel: voordat we een schoen maken doen we een uitvoerig analyse van de voet en het looppatroon, zodat we voor u de best mogelijke schoenoplossing kunnen bieden. Vanzelfsprekend werken wij volgens de nieuwste orthopedische inzichten.

Fysiotherapie

Sinds april 2017 is Frans van Wijngaarden van Marnix Fysiotherapie gevestigd binnen de Wittepoelmuren aan de Palmentuin in Rotterdam-IJsselmonde. Samen met Patrick Rodrigues, één van onze orthopedisch schoenmakers, werken ze aan het leveren van maximale mobiliteit.

Stuur een mailtje naar info@wittepoel.nl of bel naar 010-4797144 om een afspraak te maken.

 

Gerelateerde artikelen