4 redenen bezoek pedicure

4 redenen bezoek pedicure

Een pedicure helpt en adviseert u niet alleen bij voetproblemen, maar zorgt er ook voor dat voetklachten voorkomen worden en u probleemloos kunt lopen. Bovendien helpt zij u om de voeten er verzorgd uit te laten zien. Simpelweg zijn er vier goede redenen om naar de pedicure te gaan: 

  1. Omdat je voeten gezien mogen worden
  2. Omdat een verzorgd en gezond uiterlijk bij je past
  3. Omdat je graag pijnloos sport
  4. Omdat je op dit moment last hebt van je voeten 

Bij Wittepoel kunt u erop vertrouwen dat uw voeten professioneel en met aandacht worden behandeld. Eventuele problemen worden sneller en effectiever behandeld dan dat u zelf met diverse huismiddelen aan de slag gaat. Bovendien ontvangt u praktisch advies en wordt voor u nagezien of u recht hebt op vergoedingen van uw zorgverzekeraar.

Omdat je voeten gezien mogen worden 
Schimmelnagels, ingegroeide teennagels, overtollig eelt of likdoorns zijn geen visitekaartje in open schoenen, in het zwembad of op het strand. De pedicure kan je voeten verzorgen en mooi maken, zodat je ze weer vol zelfvertrouwen kunt showen.

Omdat een verzorgd en gezond uiterlijk bij je past 
Regelmatige behandelingen door de pedicure houden je voeten gezond. De pedicure analyseert de toestand van je voeten en is alert op eventuele klachten. Is dit het geval, of ontdekt zij specifieke medische aandoeningen, dan word je doorverwezen naar een arts, fysiotherapeut, podotherapeut, orthopedische schoentechnicus of adviseur pasvormschoenen. Je bent er in ieder geval altijd op tijd bij!  

Omdat je graag pijnloos sport 
Als je sport, belast je de voeten extra. Sportschoenen kunnen bovendien zorgen voor blaren en wondjes. Om je voeten in topconditie te houden en blessures te voorkomen zijn regelmatige behandelingen door de pedicure een must. De pedicure kan je ook adviseren bij de aankoop van de juiste sportschoen voor uw voet. 

Omdat je op dit moment last hebt van je voeten 
Medische aandoeningen zoals reuma, diabetes, verlammingen, spasmen en hart- en vaatziektes zorgen voor complicaties aan je voeten. Je helpt ze met specialistische verzorging door onze pedicures. Als het nodig is, verwijzen zij je door naar een gespecialiseerde voetspecialist. Hulpmiddelen via de drogist bieden geen uitkomst meer, u heeft recht op professionele hulp.

 

Gerelateerde artikelen