Kinderschoenen in onze winkels en webshop 

Kinderschoenen in onze winkels en webshop

Goede schoenen én goed advies zijn essentieel voor een correcte ontwikkeling van de voeten, zeker bij peuters en kinderen. Leren lopen en goed groeien vraagt om verantwoorde kinderschoenen, die aangepast zijn op de snel veranderende kindervoeten.

Voor de jongeren hebben we een topcollectie schoenen in onze winkels. Onze kinderschoenen zitten zo lekker dat ze garant staan voor urenlang speelplezier. Zowel voor jongens als meisjes hebben we een ruime keuze kinderschoenen, in hippe kleuren en vele maten. Dat geldt ook voor onze peuterschoenen, sandalen en boots. Uiteraard hebben wij voor uw kind de gezonde en trendy schoenen geselecteerd.  Wij bieden ruime keuze aan stevige en stabiele kinderschoenen, met hielversteviging.
Voor kinderen met grotere voeten hebben wij nu ook grotere kindermaten. Wij verkopen o.a kinderschoenen van de bekende merken Piedro, Twins, Trackstyle, Giga en BunniesJr in wijdte maten. Voor smalle voeten wijdte 2 normale voeten wijdte 3 en brede voeten wijdte 5 en 6 hebben wij een passende schoen.

Onze pasvormgarantie is uniek! Die bestaat uit een gratis voetmeting, in de lengte en de breedte, met een gratis voetanalyse. Deze service verlenen wij in onze winkels, dus kom gerust kijken, passen en meten.
We staan voor je klaar in Rotterdam, Gouda, Dordrecht en Vlaardingen.

Een groot deel van de kinderschoenen bij Wittepoel is via internet te koop. Bekijk, selecteer en bestel ze in onze webwinkel