Kies de juiste schoen 

Kies de juiste schoen

Het kiezen van de juiste schoen voor uw voeten is een vak apart. Bij Wittepoel kunnen we u daar perfect bij helpen. Met de brede kennis en ervaring op het gebied van schoenen, voetadvies en voetbehandelingen weten wij wat (uw) voeten willen.

Natuurlijk is het heel belangrijk dat schoenen passen bij uw stijl en voorkeur. Binnen onze uitgebreide collecties comfortschoenen is er dan ook voor jong en oud een passend model beschikbaar. Uiteraard vervaardigd uit de beste materialen, met optimale steun en diverse lengte- en wijdtematen, uitneembare voetbedden en waar nodig aanpasbaar aan uw voetwensen.

Onze medewerkers in de schoenwinkels zijn deskundig opgeleid en kunnen u van een passend advies voorzien. Ook onze pedicures hebben er veel ervaring mee, luisteren goed naar uw wensen en gebruik van schoenen en koppelen hun advies aan behoefte van uw voeten om comfortabel, pijnvrij en vrij te bewegen. 

Uniek bij Wittepoel is de pasvormgarantie die wij geven op gekochte schoenen die wij u adviseerden. Meer weten? Vraag ernaar in de winkel of lees hier over deze unieke garantie.

Goede schoenen

  1. Een goede schoen bestaat uit de juiste lengte, breedte en hoogte en heeft een stevige hiel.
  2. Goede schoenen zijn stevige schoenen, die grip, steun en stabiliteit geven.
  3. Goed schoeisel bestaat uit ademend materiaal.
  4. Een goede schoen is alleen buigzaam in het voorste deel.
  5. Uw schoen is pas comfortabel als hij in alle opzichten goed zit: qua materiaal, steun, lengte, hoogte en  breedte. Uw tenen moeten vrij kunnen bewegen.