Optimale kwaliteit en garantie bij Orthopedie 

Optimale kwaliteit en garantie bij Orthopedie

Wittepoel Orthopedische Schoentechniek volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet. Noodzakelijk en interessant, want er komen steeds meer nieuwe materialen en technieken. Inzichten en wensen veranderen. Mensen worden steeds langer, er zijn meer gevallen van obesitas en diabetes en daarnaast is het steeds normaler om ook als senior actief te blijven. Zo maar enkele ontwikkelingen en situaties die van invloed zijn op de belasting van het lichaam en de voeten specifiek. Wittepoel ontwikkelt uw schoenen volgens de laatste kwaliteitsstandaarden en houdt maximaal rekening met uw persoonlijke voorkeuren.

controle op kwaliteit

Enige tijd na uw aanschaf ziet Wittepoel u graag weer terug voor een inspectie. Wij vinden het belang­rijk om, na uw eerste ervaring in het dragen van de schoenen, te controleren of de pasvorm nog 100% is. Ook wordt dan bekeken of u de schoenen op de juiste wijze draagt en behandelt. Deze aanvullende controle is bij ons altijd kosteloos.

garantie

Wittepoel Orthopedische Schoentechniek biedt al jaren solide garanties. Dit kan per product verschillen, hetgeen u uiteraard persoonlijk wordt uitgelegd. Voor Orthopedische producten geldt als uitgangspunt:

  • 3 maanden garantie op pasvorm bij een gelijkblijvende situatie van de voeten
  • 6 maanden garantie op materialen en technische kwaliteit bij normaal gebruik

Om onze kwaliteit en uw garanties op de juiste wijze te kunnen borgen zijn wij SEMH-erkend, aangesloten bij NVOS-Orthobanda en deelnemer aan de klachtencommissie van NVOS-Orthobanda

 

Wilt u in meer uitleg over garanties en kwaliteit? Neemt u gerust contact met ons op via 010 - 479 71 44

De Algemene Voorwaarden van Wittepoel Orthopedische Schoentechniek BV kunt u hier downloaden