Aangepaste confectieschoenen 

Aangepaste confectieschoenen

Soms bent u voor uw voetprobleem niet voldoende geholpen met een goede confectieschoen. U heeft dan klachten waar de "gewone" schoenen onvoldoende oplossing bieden. Dan kan het nodig zijn dat we uw eigen of nieuw aangeschafte schoenen aanpassen.

Deze Orthopedische Aanpassing Aan een Confectieschoen -in de vaktermen OVAC genoemd- wordt gedaan aan de binnenkant van de schoen, of aan de hak of zool.
Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Zo passen we bijvoorbeeld de hak van de schoen aan om een beenlengte verschil te compenseren, of corrigeren we het voetbed van de schoen waardoor u comfortabeler gaat lopen.

Denkt u dat dit voor u de oplossing kan zijn? Maak dan een afspraak om uw voeten te laten onderzoeken en persoonlijk advies te krijgen over de mogelijkheden.
Een vergoeding via de basis verzekering is in veel gevallen voor deze aanpassingen ook mogelijk.

Aanpak,  levering en keuzes

De orthopedische voorzieningen worden in onze werkplaats aangebracht, om de schoenen helemaal af te maken, aangepast naar uw voet.
Voor de levering van een geschikte confectieschoenen of allergeenvrije schoenen kunt u kiezen uit een groot aantal modellen. Veel van onze schoenen die u in ons assortiment kunt vinden zijn dan ook geschikt om een OVAC voorziening in aan te brengen.

Wittepoel levert aanpassingen aan confectieschoenen binnen twee weken.